Uw zakelijk verblijf, ontspannen vergaderen in een landelijke omgeving…

OstfrieslandVakantieVilla is ook zeer geschikt voor uw zakelijk verblijf, bijv voor  groepen die een informele insprirerende en toch comfortabele plek zoeken voor een meerdaagse training, cursus, teambuildingsactiviteit of ‘hutje op de hei’ sessie. De sfeervolle locatie draagt bij aan het positieve resultaat.

Wij bieden u de perfecte locatie waar u in eerste instantie mogelijk niet aan zou denken. U heeft de hele accommodatie geheel voor uzelf en bent dan ook als enige groep te gast. U heeft alle faciliteiten zoals bar, bioscoop, sauna, jacuzzi en bbq-hut ter beschikking.

U kunt gratis gebruik maken van een beamer en draadloos internet.

Wij verzorgen voor u koffie, thee, water en/of frisdrank met wat lekkers.

Graag bespreken wij uw wensen en stellen zo de verschillende maaltijden en breaks met u samen. Wij werken samen met een uitstekende, lokale, cateraar. Een mogelijkheid is bijv. een geheel verzorgde barbeque in onze verwarmde BBQ-hut.

Als u liever helemaal self-supporting wilt zijn, kunnen wij zorgen voor gevulde koel- en voorraadkasten. Wij bespreken graag samen met u welke mogelijkheden er zijn. Zo bouwen wij met u aan een verblijf op maat.

Uiteraard denken we ook graag met u mee over uw programma, ook als het gaat om ontspannende activiteiten die het proces kunnen ondersteunen.