Waar ligt Backemoor?

Backemoor ligt in Ostfriesland, Niedersachsen, vlak in de buurt van Rhauderfehn, Leer, Aurich en Papenburg.

Waar ligt Ostfriesland?

Ostfriesland ligt in het noordwesten van Duitsland. U vindt er prachtige steden als Leer, Papenburg en Aurich. De omgeving is mooi; u vindt er weilanden, meertjes, rivieren, kanalen en, ietsje verder weg, het strand: het is er prachtig!

Hoe ver is het?

De afstand vanaf Utrecht is iets meer dan 200 klm. U rijdt er in principe filevrij naar toe! De VakantieVilla ligt zo’n 25 klm over de grens bij Nieuweschans.

Voor hoeveel mensen is de VakantieVilla geschikt?

De VakantieVilla is volledig ingericht voor groepen tot maximaal 24 personen, daarnaast kunnen er nog 2 kinderen tot 3 jaar gratis mee. De indeling van de Villa is dusdanig dat u ook met een kleiner gezelschap, bijv. 8-12 personen, gezellig kunt verblijven. De Villa is ook zeer geschikt voor uw familieweekend.

Is er beddengoed aanwezig?

De bedden zijn voor u opgemaakt.

Zijn er hand- en keukendoeken aanwezig?

Hand- en keukendoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen maar kunnen wel gehuurd worden.

Heeft u ook babybedjes?

In het huis zijn 4 babybedjes en 4 kinderstoelen aanwezig. Wel moet u zelf lakentjes en dergelijke meebrengen. Tevens is er een kleuterbed (160cm) bij een van de slaapkamers.

Zijn er films aanwezig in de bioscoop?

In de bioscoop zijn geen films aanwezig. Brengt u uw favoriete films mee? In de bioscoop is een beamer met Blu-Ray

Hoe is het met de sleutel geregeld?

Onze beheerder ontvangt u, op de dag van aankomst, in de VakantieVilla. U ontvangt enkele weken voor uw vertrek alle benodigde informatie, waaronder exacte adressering en de contactinformatie met onze beheerder. Op de dag van vertrek is onze beheerder aanwezig om u uit te zwaaien.

Kan ik ook zelf schoonmaken?

Nee, dit kan niet. Wij hechten er grote waarde aan dat de villa schoon en netjes is wanneer onze gasten komen. Om dit te waarborgen doet onze beheerder de schoonmaak.

Komen er verder nog kosten bij?

De totale huursom bestaat uit de huurprijs, energiekosten en schoonmaakkosten. Er komen verder geen kosten meer bij. De prijzen zijn inclusief gebruik van alle voorzieningen, zoals de bioscoop, sauna, whirlpool, internet, poolbiljart, voetbaltafel en BBQ.

Andere vraag?

Wanneer u een andere vraag heeft stuurt u dan svp een mail of belt u ons op een van de onderstaande nummers
info@ostfrieslandvilla.nl

0031 6 50 50 52 78
0031 6 22 16 65 57