Vanuit de VakantieVilla in Ostfriesland kunt u veel activiteiten ondernemen, er is veel te doen. Hier een paar suggesties:

Meyer Werf, Papenburg
Meyer-Werft1-240x148
De Meyer Werft is met de door haar gemaakte cruiseschepen DE attractie van Papenburg! Ieder jaar beleven ruim 300.000 bezoekers van dichtbij hoe moderne scheepsbouw werkt. In het bezoekerscentrum van de werf kijkt u diep in de keuken van de werf van vandaag en voorbije jaren. Bovendien ziet u voorbeelden, informatieve films, ingerichte hutten en verdere Highlights.

 

Peddel- en pedaalparadijs Ostfriesland
Peddel-und-Pedal-kl-240x148
Ostfriesland is land van water, nog helemaal afgezien van de zee. Waarom dus alleen per fiets het land ontdekken? Door de veelvoud aan riviertjes en kanalen ontstaat ineens een volledig anders perpectief, andere mogelijkheden de omgeving te verkennen. Peddel und Pedal heeft, o.a. in Leer en Rhauderfehn, stations waartussen u kanoën en fietsen kunt combineren … een perfecte halve dag- of dagtocht!

 

Schatteburger Schafskäserei
schatteburger
Vlakbij de VakantieVilla is de Schatteburger Schafskäserei, een Biohof, waar plm 40 Ostfriese schapen gehouden worden. Men maakt er diverse kaassoorten, maar ook melk, yoghurt, verschillende soorten worst en lamsvlees. Wanneer u dit wilt geeft men u graag een rondleiding. Tevens kunt u genieten van een kopje thee of koffie, uiteraard met schapenmelk!