Hieronder vindt u een greep uit de vele stadjes en dorpjes die een bezoek waard zijn.

Backemoor

Het prachtige Backemoor heeft zo’n 500 inwoners, het is er heerlijk rustig.
Bezoek hier vooral de mooie St. Vincenz und St. Laurentius  Kirche met zijn prachtige altaar en orgel, bezoek ook het mooie Glockenhaus!

Leer

Hanzestad tussen de Ems en de Leda, je ruikt de zee!
Een prachtig zicht van de overkant van het water naar de oude stad. Oude pandjes, prachtige geveltjes. Oud duitse en trendy cafeetjes, lekker eten en winkelen, stadswandeling. Leer is een prachtige stad: Duitsland in optima forma!

Rhauderfehn

Prachtig gelegen aan langgerekte kanalen ligt Rhauderfehn. Het plaatsje biedt een veelvoud aan ontspanningsmogelijkheden.
U vindt molens, kerken, pontjes en veren. U kunt wandelen, fietsen, zwemmen, vissen en nog meer. In de winkels vindt u alles wat u nodig heeft voor een goed verblijf in de VakantieVilla.

Papenburg

Op zo’n 15 klm ligt het mooie Papenburg.
Papenburg is erg de moeite waard om te bezoeken! Bekend vanwege zijn vele tuinen en de Meyer Werf. Hier worden de meest luxueuze cruiseschepen gebouwd, leuke excursie! Meer info onder activiteiten.

Aurich

Aurich ligt in het hart van Ostfriesland. Prachtige stad met een mooi marktplein. In Aurich vindt u rondvaartboten, u kunt er een rondleiding krijgen, heerlijk eten en drinken. Bezoek ook eens drogisterij Maass, uit 1855! Uitstekende bestemming voor een dagje uit!

Oldenburg

Universiteitsstad, voormalig Stad van de Wetenschap.
Residentie met meer dan 1200 jaar geschiedenis. Een bruisende en charmante grote stad te midden van een prachtig landschap en een heerlijke natuur.
Oldenburg is prachtig, bezoeken dus!

N.B.: Foto’s o.a.: Frisia Orientalis/Wikipedia