Online boeken

Op onderstaande kalender ziet u welke periode de VakantieVilla nog beschikbaar is. U kunt direct boeken of vrijblijvend een optie voor 3 dagen nemen.

De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen, het seizoen en de periode. Wanneer u de bij u passende groepsgrootte kiest en vervolgens klikt op de door u gewenste aankomstdag, komt onder de kalender een overzicht van beschikbare periodes met bijbehorende prijzen. U kunt een periode uitkiezen en doorklikken om de exacte huurprijs te berekenen. Pas daarna kiest u of u wilt reserveren of een optie wilt nemen.

Ongeacht het aantal personen huurt u het hele huis met alle faciliteiten als bioscoop, bar, jacuzzi en sauna. U verblijft met uw gezelschap als enige en ongestoord in de VakantieVilla.

N.B.: De VakantieVilla wordt niet verhuurd aan groepen jongeren. Wanneer u luidruchtig feest wilt vieren is deze villa niet geschikt.

Indien OstfrieslandVakantieVilla bezet is, kunt u de beschikbaarheid bekijken van ons andere vakantiehuis in Duitsland, WesterwaldVakantieVilla.

Corona aanbieding: boek nu het huis voor een groep tot 12 Personen, bv 2 gezinnen.

Hier boeken voor max 12 Personen…...

Boeken voor een grote groep:

Maximaal 18 Personen

Maximaal 24 Personen