Op alle nieuwe boekingen van toepassing: Geld terug wanneer u vanwege Corona-Maatregelen niet mag komen!

Op onderstaande kalender ziet u welke periode de VakantieVilla nog beschikbaar is. U kunt direct boeken of vrijblijvend een optie voor 3 dagen nemen.

De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen, het seizoen en de periode. Wanneer u de bij u passende groepsgrootte kiest en vervolgens klikt op de door u gewenste aankomstdag, komt onder de kalender een overzicht van beschikbare periodes met bijbehorende prijzen. U kunt een periode uitkiezen en doorklikken om de exacte huurprijs te berekenen. Pas daarna kiest u of u wilt reserveren of een optie wilt nemen.

Ongeacht het aantal personen huurt u het hele huis met alle faciliteiten als bioscoop, bar, whirlpool en sauna. U verblijft met uw gezelschap als enige en ongestoord in de VakantieVilla.

N.B.: De VakantieVilla wordt niet verhuurd aan groepen jongeren. Wanneer u luidruchtig feest wilt vieren is deze villa niet geschikt.

Indien OstfrieslandVakantieVilla bezet is, kunt u de beschikbaarheid bekijken van ons andere vakantiehuis in Duitsland, WesterwaldVakantieVilla.

Een kleinere groep?:

Boek dan hier voor je groep van maximaal 18 Personen

Boeken voor 24 Personen: