Ton Voermans

Op maandag 5 mei in volle verwachting gaan (wij)Opa en Oma met hun twee zonen, schoondochters en 7 kleinkinderen in de leeftijd van 1 1/2 tot 9 jaar naar de Ostfriesland vakantievilla in Backemoor.
Daar aangekomen is iedereen onder de indruk van de grootte van het gebouw maar ook van de sfeervolle inrichting van de villa die ook nog eens brandschoon bleek te zijn.
Alle vertrekken zijn zo ingedeeld dat iedereen van groot tot klein hun dingetjes kunnen doen zonder elkaar lastig te vallen. De kleinste amuseerden zich in de speelkamer, de wat ouderen zaten gebiologeerd filmpjes te kijken in de bioscoop (een aanrader) de dames in de ruime voorkamer boekjes aan het lezen en Pa met de zonen aan de gezellige bar en het poolbiljard en elke dag even met z’n allen in de jacuzie was ook zeer geslaagd alsmede het bbq. In de verwarmde bbq-hut want het weer werkte niet bepaald mee, maar dat is in deze villa geen bezwaar want iedereen vond wel een plekje om zich te vermaken.
Tel daarbij op de volop aanwezig zijnde technische hulpmiddelen zoals 3 wasmachines , drogers etc,etc. dan voert deze villa met recht het predikaat 5 STERREN.
En als je dan ook een dag later (vandaag) door Janny wordt gebeld hoe het verblijf is bevallen geeft aan dat Janny en Rene zeer betrokken zijn met het wel en wee van hun gasten.
Janny en Rene bedankt voor het zeer aangenaam contact in zowel het voor als het na traject.
We komen beslist nog een keertje terug in Westerwald.
Groetjes van ons allen.
Ton en Mariette.